epxn3gmmeegy384y9epbyqncqy509l

Anoucka, a Romanian luxury brand seen in Vogue, Elle and Forbes!

Make their dreams
come true

Dresses Haine Anoucka

Haine

Bentițe Headbands Anoucka

Bentițe

Bebeluși Anoucka Babe

Bebeluși

Accesorii Accessories Anoucka

Accesorii

Haine

O linie exclusivă de rochii ediție limitată care va transforma orice fetiță într-o prezență regală.

La Anoucka, materialele premium, modelele unice și pasiunea imensă pentru modă au fost amestecate într-o poțiune magică. Iar această poțiune este ingredientul nostru secret pe care îl folosim pentru fiecare dintre produsele lansate. Scopul? Ca oricine poartă aceste ținute magice, să arate și să beneficieze de atenție exact ca o prințesă.

Rochii Anoucka
Bentite Anoucka

Bentite

După cum bine știm, fiecare prințesă are coroana ei. Și pentru că noi credem că o prințesă este unică, la fel trebuie să fie și diademele pe care le poartă! Așa că iată micul nostru secret – fiecare diademă Anoucka este ca un talisman magic ce îți va purta fetița într-o călătorie a imaginației infinite, strălucitoare.

Cu diademele Anoucka îi vei construi un univers creativ, plin de fericire ce îți va face micuța Alteță Regală să simtă că totul este posibil în lume.

Bentite Anoucka

Accesorii

Stilul este modalitate ideală de a spune cine ești fără să vorbești. Dar poți crea un stil fără accesorii? Desigur că nu!

De aceea am creat o colecție rafinată de accesorii confortabile și unice, menite să adăuge mai multă sclipire în viața de zi cu zi a micii tale prințese.

Accesorii Anoucka

Ultimele noastre produse

 • Shine Bow Pink Blue

  15.00 USD
 • Shine Bow Pink

  15.00 USD
 • Ice cream Boy Set

  59.00 USD
 • Mia Bows Blue

  15.00 USD
 • Mia Bow Pink

  15.00 USD
 • Chloe Headband

  25.00 USD